Hakkebøf med skarpe løg

Hakkebøf med skarpe løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hakkebøf med skarpe løg, billede 4 Hakkebøf med skarpe løg, billede 1 Hakkebøf med skarpe løg, billede 2 Hakkebøf med skarpe løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
 salt
 friskkværnet peber
 god olie og smør til stegning
4 løg snittet fint
2 spsk.sukker
500 g.kartofler fintrevet
 vand
 HP sauce
 Worcestershire sauce
 tabasco efter smag og behag
 
Opskrift:
Hakkekødet formes til små bøffer og krydres med salt og peber. Hakkebøfferne brunes ved stærk varme til de har fået en pæn brun farve (kun kort tid ellers bliver de hurtigt for tørre).

Løgene brunes i sukker og smør ved jævn varme i 8-10 min. Kartoflerne kommes ved og det hele dækkes med vand. Koges ved svag varme i ca. 10 min.

De sidste 6-8 min. lægges hakkebøfferne i kartoffelsaucen, må ikke koge. Smages til med salt og peber, HP sauce og Worcester sauce og gerne et par dråber chilisauce alt efter smag og behag.

Serveres med revne grøntsager med en sennepsdressing bestående af creme fraiche 18% smagt til med sennep og friskhakket persille.

Tips:

Godt stegte spejlæg vil være prikken over i´et til denne dejlige ret.





karakterer:
Opskriften er vist 20093 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu