Hakkebøf med rødbedesauce

Hakkebøf med rødbedesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
 olie til stegning
100 g.syltede rødbeder hakket
0.5 løg hakket
400 g.kartofler
1 bouillonterning okse
 salt
 peber
0.25 bdt.persille finthakket
 olie til stegning
 
Opskrift:
Kartoflerne koges møre.

Form 2 bøffer og brun det af på pande i lidt olie. Steges ca. 6 minutter på hver side, herefter tilføjes løg og 1 dl vand tilsat 1 bouillonterning. Lad bøfferne stå om simrekoge i 5-6 minutter i bouillonen. Bøfferne tages op og holdes varme.

Bouillon koges ind og tilsættes rødbederne samt det halve af den finthakkede persille. Krydres med salt og peber. Hvis saucen er for tynd kan den jævnes med lidt mel-jævning.

Ved servering drysses kartoflerne med lidt finthakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9436 gange,
og udskrevet 173 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu