Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grønsagspande med hakket kød

Grønsagspande med hakket kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 tsk.olie
3 gulerødder
1 løg
1 fedhvidløg
0.5 tsk.salt
 peber
1 tsk.paprika
1 tsk.oregano
1 ds.knuste tomater
150 g.frosne ærter
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Steg kødet på en pande. Skær gulerødderne i tynde skiver. Hak løg og hvidløg. Kom gulerødder, løg og hvidløg på panden og lad det stege en tid. Krydr med salt, peber, paprika og oregano. Hæld tomaterne på og lad det koge lidt sammen. Læg ærterne i og lad dem blive varme. Hak persillen og rør det i lige før servering. Server med pasta eller ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (34 stemmer)

Opskriften er vist 12045 gange,
og udskrevet 455 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

shaggy1980  -  0000-00-00 00:00:00
det smager rigtig godt det skal prøves og jeg laver det gerne igen

Mariann  -  0000-00-00 00:00:00
Utrolig god ret. Det tager ca 45 min. at tilberede retten.