| |
|
Islandsk lagkage 02
Islandsk lagkage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Bund:
Pisk æggehviderne stive - tilsæt flormelis og kokosmel. Bages i springform ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 45 min.
Creme:
alle ingredienser røres sammen og stilles på komfuret ved svag varme. Rør stille i cremen til den får en ensartet konsistens.
Cremen smøres på den afkølede bund og kagen stilles på køl gerne 2 til 3 timer før servering.
Inden kagen serveres dækkes den med pisket fløde.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4
(29 stemmer)
Opskriften er vist 53211 gange, og udskrevet 822 gange.
| |
|
|
KJ total 17375 (4136 kcal)
KJ pr. Pers. 2171 (517 kcal)
Vægt ialt 970 gram
Vægt pr. Pers. 121 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1791 KJ (426 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 32.3 gram
Kulhydrat 31.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
- 2016-06-30 00:47:58 Hvordan kan hovedingrediensen være nødder, når der tilsyneladende ikke skal bruges nogle? Mangler de i opskriften?
- 2014-11-25 16:43:21 Super god baunty kage.
Kan den fryses
- 2008-04-02 13:43:28 I stedet for lys smeltet chokolade kan man sagtens blande cacaopulver i !!
|
|