| |
|
Islandsk lagkage
Islandsk lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Bunden:
hviderne piskes stive, sukker og kokos kommes i. Bages ved 170 grader C. alm. ovn ca. 1 time
Cremen:
Sukker og æggeblommer piskes, smeltet chokolade tilsættes, det bløde smør piskes i cremen lidt efter lidt.
Cremen smøres på den afkølede bund og kagen stilles på køl gerne 2 til 3 timer før servering.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4
(51 stemmer)
Opskriften er vist 142433 gange, og udskrevet 1599 gange.
| |
|
|
KJ total 17087 (4068 kcal)
KJ pr. Pers. 2847 (678 kcal)
Vægt ialt 960 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1779 KJ (423 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 31.7 gram
Kulhydrat 32.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Kristine - 2017-08-25 18:24:42 Er den fryseejnet? Uden creme.
Ane M - 2017-06-08 15:37:19 Er den fryseegnet med creme på?
nukannguaq - 2016-02-03 13:30:32 den er sgu da Fantastik dejlig dessert. Mamaq :)
- 2015-12-27 21:55:43 Kan man bruge blød nugat
Maria - 2012-10-01 12:12:38 Kan man lave kagen dagen i forvejen? :)
Jensen - 2008-03-25 16:31:26 Kanon lækker kage.. MUMS.
prøv at server softice til,/(uden fløde)så er den også god til dessert..
|
|