Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Saté Beef

Saté Beef, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
500 g.skært oksekød i små tern
1 spsk.soya sauce samt lidt peber
1 spsk.sesame olie
1 tsk.maizena
2 spsk.vand
1 dl.olie
 
 Sauce:
1 cm.frisk ingefær (fint hakket)
1 hvidløgfed (presset)
1 mellemstort løg (hakket)
3 spsk.jordnøds-smør (peanut butter) eller 2 sp.sk. satè sauce
2 spsk.tør sherry
2 tsk.karry pulver
2 spsk.soya sauce
2 spsk.vand
0.5 tsk.sukker
 salt
 
Opskrift:
Oksekød marineres med soya-sauce, peber, sesam olie, maizena og vand i 20 min.

Olien varmes i en WOK eller dyb stegepande. Kødet svitses lidt på begge sider og tages op.

Der tilsættes nu løg, hvidløg og ingefær, som svitses i den varme olie indtil løgene er bløde.

Derefter tilsættes satè sauce, sherry, sukker, karry, salt, vand og soya sauce. Blandingen koges op under omrøring hvorefter kødet atter tilsættes. Lad koge i ca. 4 min.

Serveres med ris.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13585 gange,
og udskrevet 229 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Problembarn  -  2016-02-24 11:08:42
Hvor mange personer er opskriften til?