Pork and Crab Ball Soup

Pork and Crab Ball Soup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.hakket svinekød
75 g.hakket fiske fillet
100 g.groft hakket krebsehaler
200 g.groft hakket bambus-skud
1 storgulerod
1 fedhvidløg
1 æg
1 spsk.hvedemel
 salt
 friskkværnet sort peber
2 forårsløg, diagonalt-skåret i skiver
2 l.suppe-bouillon
2 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Svinekød, fisk og krebsehaler blandes hvorefter farsen tilsættes revet bambus-skud, gulerod og hvidløg i en skål. Pisk ægget let op og tilsæt sammen med mel, salt og peber efter smag. Æltes grundigt. Farsen formes nu i boller og sættes i køleskab i 30 min. Suppe-bouillon bringes i kog i en stor pande hvorefter boller, forårsløg og soya-sauce tilsættes. Kog i 3 min. og skru ned for varmen; lad simre i 20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 7060 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu