Skovduer med svesker

Skovduer med svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 duer
1 æble
1 håndfuld svesker
 evt.persille
250 g.bacon
1 glasribsgele
 vand
5 dl.fløde
 salt
 peber
1 stort løg
100 g.margarine
 
Opskrift:
Skær løg og bacon i tern. Skyl duerne godt. Tag æblet og skær det i tern. Put æble og svesker ind i duerne og luk dem med kødnåle. Brun margarinen i en stegegryde. Hæld løg og bacon ned i gryden og svits det godt. Tag derefter bacon og løg op igen. Drys duerne med salt og peber og brun dem i gryden med feststoffet. Når de er godt brune tilsættes ¼ liter vand, ¼ liter fløde, ½ glas ribsgele, løg og bacon. Lad det stå og simre i ca. 40 minutter. Tag en due op af gryden og mærk på låret, om de er møre. Er de ikke det, skal de have ca. 15 min. Mere. Tag duerne op og pak dem ind i stanniol og viskestykker og lad dem hvile. Sovs: Si skyen, hæld derefter ¼ liter fløde i skyen og lad det koge op. Ryst en meljævning og hæld det i lidt ad gangen, til sovsen har den rette konsistens. Server duerne hele med hvide kartofler, waldorfsalat, sødt og surt og ribsgele.





karakterer:
Opskriften er vist 12564 gange,
og udskrevet 875 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad sker der med det bacon der er stegt