Skovduer med svesker
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer Indsendt : |
|
|
Skær løg og bacon i tern. Skyl duerne godt. Tag æblet og skær det i tern. Put æble og svesker ind i duerne og luk dem med kødnåle. Brun margarinen i en stegegryde. Hæld løg og bacon ned i gryden og svits det godt. Tag derefter bacon og løg op igen.
Drys duerne med salt og peber og brun dem i gryden med feststoffet. Når de er godt brune tilsættes ¼ liter vand, ¼ liter fløde, ½ glas ribsgele, løg og bacon. Lad det stå og simre i ca. 40 minutter.
Tag en due op af gryden og mærk på låret, om de er møre. Er de ikke det, skal de have ca. 15 min. Mere.
Tag duerne op og pak dem ind i stanniol og viskestykker og lad dem hvile.
Sovs:
Si skyen, hæld derefter ¼ liter fløde i skyen og lad det koge op. Ryst en meljævning og hæld det i lidt ad gangen, til sovsen har den rette konsistens.
Server duerne hele med hvide kartofler, waldorfsalat, sødt og surt og ribsgele.
|
|
Opskriften er vist 12800 gange,
og udskrevet 882 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Tineke - 2005-01-01 01:01:01 Hvad sker der med det bacon der er stegt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne