Farserede skovduer
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De rensede og tørre skovduer gnides med citron, salt og peber ind- og udvendig.
Fyld: Fyldet røres sammen, i nævnte rækkefølge (evt. med finthakket lever og hjerte fra duerne), og fyldes i duerne. Læg en baconskive over fyldningen og bind/sy til. Brun duerne i en blanding af olie og smør i en stegegryde. Tilsæt væden og lad det snurre under låg ca. 1 time. Check ved lår eller vinge om duerne er møre. Tag duerne op og dæk med stanniol. Stegeskyen koges ind med piskefløden. Smag til med gelé og evt. salt og peber. Evt. jævnes med lidt mel udrørt i koldt vand. Duerne deles i halve og arrangeres på serveringsfad. Dæk hver halvdel med en skefuld sauce. Kogte eller råstegte kartofler vil passe fint til retten og evt. tranebærkompot. |
|
Opskriften er vist 21483 gange,
og udskrevet 768 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Torben - 2009-12-05 17:12:41 en kanon opskrift.. har kommer hakket champignon i farsen, det er guf... og husk at bruge rigeligt bacon. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne