Kanelkylling fra Glud

Kanelkylling fra Glud, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Dennis sørensen

Indsendt :



Ingredienser:
1 hel fersk kylling
 persille
 kanelsukker
 smør eller margarine
 evt.lidt fløde til sovsen
 
 Tilbehør:
 kartofler
 agurkesalat
 
Opskrift:
Rens kylling grundigt drys den med kanelsukker indeni fyld efter med persille luk evt med kødnål. drys den derefter udenpå med kanelsukker og steg den på alle sider i en gryde,kom vand ved og lad den simre under låg ca en time eller til benene nemt kan løsnes,tag kyllingen op og brug væden til sovsen kom evt lidt fløde i smag til med salt,velbekomme

Tips:

Kan også laves i ovn.V ca 200 grader varmluft ca 180 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (22 stemmer)

Opskriften er vist 12200 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu