Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Farsreder

Farsreder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Holland

HollandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.hakket svinekød
200 g.hakket oksekød
200 g.hakket kalvekød
 salt
 peber
 revet muskatnød
 
2 løg
2 spsk.smør
2 skiverfranskbrød
 
4 hårdkogte æg
1 æg
2 spsk.rasp
 
40 g.smør / margarine
2.5 dl.bouillon
1 spsk.maizenamel
3 spsk.tomatpure
 salt
 peber
0.5 bdt.persille
 


Opskrift:
Drys det hakket kød med salt, peber og muskatnød. Pil og hak løgene. Svits dem i smørret og lad dem afkøle.

Bland dem i kødet sammen med franskbrødet, som først er udblødt i lidt vand. Rør farsen godt sammen og smag den til. Del farsen i fire store flade bøffer.

Læg de pillede hårdkogte æg på bøfferne og pak farsen omkring dem. Vend først bollerne i sammenpisket æg og der efter i rasp.

Brun bollerne i smør på en stegegryde. Hæld bouillon ved og lad dem snurre i ca. 20 minutter under låg.
Tag bollerne op, skær dem over og anret dem i en dyb skål med snitfladen opad.

Jævn saucen med melet der er rørt ud lidt vand. Tilsæt tomatpure og smag til med salt og peber, Hæld saucen ved farsrederne og pynt med små duske persille.

Tips:

Servere med kogte grønsager og/eller kartoffelmos.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12977 gange,
og udskrevet 273 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu