Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kirsebærduer og hasselnøddekartofler

Kirsebærduer og hasselnøddekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Skovdue - Skovduer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 Skovduer
30–35 Kirsebær
2 spsk.Rødvinseddike
1 spsk.Honning
2 spsk.Smør
2 spsk.Olie
 Salt
 peber
 Smør
 Vildtfond
 Piskefløde
8 store kartofler
60 g.hasselnødder uden hinde
 
Opskrift:
Skær skovduerne ud, således at brystet bevares helt. Skrogene koges der fond på. Bryststykkerne lægges i en stor gryde og brunes af i lidt smør. Drys gerne lidt salt over duerne. Bryststykkerne lægges i et ildfast fad og sættes i ovnen ved 200 grader. Hvis man ønsker et rosa bryst, skal de være i ovnen i 8-10 minutter og 15 minutter, hvis man ønsker dem gennemstegt. Lad dem trække 5 minutter før servering. Rødvinseddike, honning og smør koges op. Heri simrer kirsebærrene – med stilk hvis det er muligt - 3-4 minutter. Anrettes derpå omkring duebrystet. Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Kartoflerne steges i smør til de er gyldne. Tilsæt hasselnødderne de sidste 3-4 minutter, drys med salt. Som yderligere tilbehør er smørstegte kantareller særdeles velegnede, dog kan champignon fint bruges i stedet. Vildfonden koges ned med piskefløde og monteres med smør under kraftig omrøring, smag til med salt og peber. Velbekomme.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9069 gange,
og udskrevet 242 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu