Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Krydrede kødboller i chilisauce

Krydrede kødboller i chilisauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.hakket magert oksekød
2 spsk.kogt ris
1 æggeblomme
1 knsp.tørret chili (eller frisk chili finthakket)
2 drystørret mynte (eller friske blade)
2 spsk.oksebouillon
 Friske krydderurter
 
 Sauce:
2 dl.flåede/hakkede tomater (0.5 ds)
2 spsk.hakket løg
1 finthakket hvidløg
 Peber
2 spsk.oksebouillon
 
Opskrift:
Rør hakket oksekød, kogt ris, æggeblomme, chili, mynte og bouillon sammen til en fars. Lav derefter små kødboller af farsen. Bland de hakkede tomater med væde, løg, hvidløg og chili. Kom blandingen i en gryde. Tilsæt evt. lidt vand og lad det småkoge i 5 minutter. Hæld bouillon ved og bring saucen i kog. Kom kødbollerne i og lad dem koge ved svag varme i 5-10 minutter. Server kødbollerne i chilisaucen sammen med ris. Pynt evt. med friske krydderurter.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 10801 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu