Skær kødet i tynde strimler. Skræl kartofler og skær dem i terninger. Del løg i 4 stykker og separer lagene.
Hæld olien i panden og varm op, tilsæt kødet og gennemsteg indtil gyldent brunt på begge sider. Tilsæt kokos mælk og lad koge i 5 min.
Tilsæt Mae Ploy Curry paste, tomat-puré og vand og bring i kog; lad derefter simre i ca. ½ time, tilsæt kartofler og løg og lad simre yderligere ½ time indtil kartoflerne er kogt og kødet er mørt.
Serveres med ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(13 stemmer)
Opskriften er vist 29967 gange, og udskrevet 714 gange.
Kommentarer
Jan1 - 2011-01-15 19:42:39 Flot at maizena og kyllingebuillon fremgår af opskriften, men ikke af fremgangsmåden.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider