Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tyrkisk fondue

Tyrkisk fondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
 Tomatsauce:
1 løg
100 g.mayonnaise
1.5 dl.syrnet fløde 9%
 saft af citron
3 spsk.Cumberlamdsauce
5 spsk.tomatketchup
 salt
 friskkværnet peber
1 spsk.cognac kan undlades
 
 Til fonduen:
400 g.kyllingebryst
300 g.oksefilet
 salatblade
400 g.babymajs
7.5 dl.olie
 
Opskrift:
Pil løget og skær det i terninger. Rør mayonnaise og syrnet fløde sammen. Tilsæt løg og smag til med citronsaft, cumberlandsauce, tomatketchup, salt, peber og evt. cognac. Skær kødet i mundrette stykker og anret dem på salatblade. Giv mejsene et 2 min. opkog og lad dem dryppe tørre i en sigte. Kom mejsene i en skål. Varm olien op i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sær den på rechauden. Stik mejs og kød på fonduegaflen og steg den i den varme olie. Server tomatsaucen til. Server krydderurtesmør, Roquefortcreme, Tomatchutney, flütes og rødvin til fonduen.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 15947 gange,
og udskrevet 265 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu