grønne oliven m. piment 200 g. grønne oliven m. piment
1
løg 1 løg
2
fed
hvidløg 2 fed hvidløg
salt salt
groftkværnet peber groftkværnet peber
1
bdt.
persille 1 bdt. persille
Til fonduen: Til fonduen:
200
g.
grove pølser 200 g. grove pølser
250
g.
ungarske paprikapølser 250 g. ungarske paprikapølser
250
g.
hvidløgspølser 250 g. hvidløgspølser
7.5
dl.
god kraftig rødvin 7.5 dl. god kraftig rødvin
Opskrift:
Til denne ret bør man vælge gode krydrede pølser med meget kød og lidt fedt. Tilberedningstid: ca. ½ time. Rør mayonnaise og youghurt sammen. Skær oliven i små terninger eller hak dem groft. Pil løget og skær det i små terninger. Pil hvidløgene. Rør oliven, løg og presset hvidløg i mayonnaiseblandingen. Smag til med salt og peber. Skyld og hak persillen og rør den i. Skær pølserne i 2 cm. lange stykker og kom dem på fade eller i skåle. Varm vinen op i en gryde på komfuret. Hæld den i fonduegryden og sæt den på rechauden. Stik pølserne på fonduegaflerne og lad em simre i den varme vin. Dyp pølserne i olivensaucen. Til fonduen kan man servere pickles, syltede agurker, sennep, paprika-relish, sprød nøddesalat, groft brød og øl.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11312 gange, og udskrevet 240 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider