Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mixed fondue

Mixed fondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.oksefilet
250 g.svine eller skært skinkekød
300 g.kalvelever
200 g.cocktailpølser
250 g.champignon
 
 Tartarsauce:
1 hårkogt æggeblomme
1 rå æggeblomme
1 tsk.citronsaft
1 knsp.salt
1.5 dl.solsikkeolie
4 cornichoner eller 1 syltet agurk
1 spsk.kapers
3 spsk.hakket persille
2 spsk.klippet purløg
 salt
 hvid peber
7.5 dl.olie
1 dl.creme fraiche 18%
 


Opskrift:
Skær oksekød og svinemørbrad i gullaschstore terninger, ca. 2 cm. Træk hinden af leveren og skær leveren i mundrette terninger. Anret kød, lever og cocktailpølser i skåle. Skær det nederste af svampene. Skyl dem under rindende vand og dup dem tørre. Halver evt. svampene og kom dem i en skål. Mos æggeblommen med en gaffel og rør den med den rå æggeblomme, citronsaft og salt. Tilsæt olien dråbevi, denere i en tynd stråle. Sørg for at olien røres helt ind i ægget. Hak kapers og cornichoner og bland det i saucen sammen med skylle, hakket persille og purløg. Vend cremefraichen i og smag til med salt og peber. Varm olien op i en grude på komfuret. Hæld olien i fonduegryden og sæt den på rechauden. Stik nu efter smag lyst kød, lever, pølser eller svampe på fonduegaflen of steg det i den varme olie. Tilbehøret kan være creame fraiche med tomat, roquefortcreme, peberfrugtsalat med spire, flütes og rødvin.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (16 stemmer)

Opskriften er vist 36566 gange,
og udskrevet 1100 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-03-10 14:06:44
mhhh, det lyder lækkert!!

Grethe K  -  0000-00-00 00:00:00
Tartarsaucen er aldeles pragtfuld. Prøv også at vikle baconskiver rundt om cocktailpølserne. Det smager godt.