Tykstegsbøf

Tykstegsbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Tykstegsbøf

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Tykstegsbøf, billede 4 Tykstegsbøf, billede 1 Tykstegsbøf, billede 2 Tykstegsbøf, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.tykstegsbøf
0.5 spsk.olie
10 g.smør
 
Opskrift:
Bøfferne kan evt. bankes hvis slagteren ikke allerede har gjort dette, bøfferne samles lidt igen.

Varm en pande med olien læg bøffen på den varme pande og kryder med salt og peber Steg ca. 4 min, på hver side lige inden bøffen er færdig lægges en klat smør på panden og bøffen vendes heri, lad gerne bøffen hvile 5 min inden servering


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 21763 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu