Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunsuppe med safran

Kalkunsuppe med safran, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kalkunschnitzel
3 dl.hønsebouillon
0.1 g.safran
100 g.grønne bønner
 salt
 peber
 citronsaft
 
Opskrift:
Skær kalkunschnitzlen i tynde strimler. Bring suppen i kog, Tilsæt kød, snittede bønner og safran. Lad det småkoge 5-6 min. Smag til med salt, peber og citronsaft. Kan evt. serveres med kogt og afkølet ris, som kommes i den rygende varme suppe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8312 gange,
og udskrevet 163 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu