Shephards pie

Shephards pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Hakket lamme kød
6 store kartofler
1 gulerod skåret i tern
 lidtsmør
 lidtmælk
1 løg fint hakket
 salt
 peber
0.5 tsk.blandet krydderurter
 
Opskrift:
Brun hakket lammekød i en stor stegepande og fjern fedt. Tilsæt fint hakket løg, gulerod, krydderurter og 200 ml vand. Dæk med låg, opvarm og småkog, så kød bliver blødt. Tilsæt vand så kødsovs ikke tørrer. Rør ofte, fjern fedt og tilpas smagen med lidt salt og peber. Hæld kødsovs i et stort ovnfast fad. Mens kødsovs småkoger, lav kartoffelmos Kartoffelmos skal være jævn men fast Lav lag af kartoffelmos over kødsovs med ske så hver person har en kartoffelmos-bjerg. Bag ’pie’ i ovn ved 250 grader uden låg til kartoffelmos overflade er brun og ligesom en pie skorpe. Under skorpen skal være blødt kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 18332 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-22 20:37:53
Maden var kanon, selvom der kom for mange gulerødder i... Var dog glad for jeg havde brugt flere kartofler end opskriften foreskrev... jeg brugte også hakket oksekød, da det var det kød der blev brugt dengang jeg var i england...

  -   2005-01-01 01:01:01
Mangler der ikke nogle forskellige tider på denne opskrift???