Torsk i sennepsovs

Torsk i sennepsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Torsk i sennepsovs, billede 4 Torsk i sennepsovs, billede 1 Torsk i sennepsovs, billede 2 Torsk i sennepsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.torskefilet
1 tsk.salt
 peber
 
 Sennepssovs:
5 dl.letmælk
15 g.margarine
2 spsk.hvedemel
2 spsk.fiskesennep
 evt.eddiker
 salt
 
 Tilbehør:
1000 g.frosne kartoffelbåde
2 hårdkogte æg
2 dl.syltede rødbeder
1 dl.revet peberrod
 
Opskrift:
Kartofler:
Tilbered kartoffelbådene i oven, som anvist på pakningen.

Torsk:
Skær torkefileterne i 6 cm brede stykker, og læg dem i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Sæt fisken i ovnen de sidste 10 minutter af kartoflernes stegetid.

Sennepssovs:
Sovsen tilberedes, mens fisk og kartofler steger. Hæld mælk, margarine og mel i en tykbundet gryde, og pisk det sammen under opvarmning. Kog sovsen igennem, og smag til med fiskesennep, salt og evt. lidt eddike.

Tilbehør:
Hak de hårdkogte æg, og anret dem sammen med resten af Tilbehøret i skåle ved siden af fidken, når retten serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 22893 gange,
og udskrevet 540 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu