Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Svinekød i sur sød sauce

Svinekød i sur sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
500 g.svinekam uden spæk.
 Salt.
 Sizhuanpeber.
1 æg.
2 spsk.maizena.
4 spsk.sesamolie.
1 løg.
1 rød peber.
2 gulerødder.
2.5 dl.grøntsagsbouillon.
2 spsk.tomatpuré.
3 spsk.Soyasauce.
4 skiverananas (fra dåse).
3 spsk.æbleeddike.
1 tsk.karry.
 Friskkværnet peber.
 Nogle dråber chiliolie.
0.5 bdt.purløg.
 


Tilbehør:
Hertil serveres ris.
Opskrift:

Skær svinekammen i meget tynde skiver. Krydr kødskiverne grundigt med sizhuanpeber.

Pisk ægget i en skål, og rør det sammen med maizenamel. Fordel blandingen jævnt over kødstykkerne.

Ælt det hele grundigt igennem med hænderne. Opvarm sesamolien, og lynsteg kødet. Tage kødet op og hold det klar.

Snit løget løget i skiver. Rens peber og gulerødder, og snit dem i skiver. Lynsteg grøntsagerne i resten af stegeolien.

Hæld bouillon ved. Rør tomatpuré og soyasauce u, og lad det koge op. Skær ananasskiverne i terninger, og tilsæt dem sammen med eddike og karry, og lad det koge op endnu en gang.

Smag retten til med salt og friskkværnet peber, samt chiliolie efter behag.

Tilsæt kødet til grøntsagerne. Opvarm retten unde at bringe den i kog. Servér den med friskklippet pruløg drysset over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 27721 gange,
og udskrevet 667 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gerda  -  2019-08-25 07:28:40
Rigtig godt. Jeg havde ikke sichuanpeber så jeg brugte anispulver, knust enebær og citronpeber i stedet for.