Svinekød i sur sød sauce

Svinekød i sur sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.svinekam uden spæk
 Salt
 Sizhuanpeber
1 æg
2 spsk.maizena
4 spsk.sesamolie
1 løg
1 rød peber
2 gulerødder
2.5 dl.grøntsagsbouillon
2 spsk.tomatpuré
3 spsk.Soyasauce
4 Ananasringe fra dåse
3 spsk.æbleeddike
1 tsk.karry
 Friskkværnet peber
 Nogle dråber chiliolie
0.5 bdt.purløg
 
Opskrift:
Skær svinekammen i meget tynde skiver. Krydr kødskiverne grundigt med sizhuanpeber.

Pisk ægget i en skål, og rør det sammen med maizenamel. Fordel blandingen jævnt over kødstykkerne.

Ælt det hele grundigt igennem med hænderne. Opvarm sesamolien, og lynsteg kødet. Tage kødet op og hold det klar.

Snit løget løget i skiver. Rens peber og gulerødder, og snit dem i skiver. Lynsteg grøntsagerne i resten af stegeolien.

Hæld bouillon ved. Rør tomatpuré og soyasauce u, og lad det koge op. Skær ananasskiverne i terninger, og tilsæt dem sammen med eddike og karry, og lad det koge op endnu en gang.

Smag retten til med salt og friskkværnet peber, samt chiliolie efter behag.

Tilsæt kødet til grøntsagerne. Opvarm retten unde at bringe den i kog. Servér den med friskklippet pruløg drysset over.

Hertil serveres ris.


karakterer:
Opskriften er vist 29550 gange,
og udskrevet 688 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Gerda  -  2019-08-25 07:28:40
Rigtig godt. Jeg havde ikke sichuanpeber så jeg brugte anispulver, knust enebær og citronpeber i stedet for.