Honninben (Rådyr)

Honninben (Rådyr), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.dyrebryst
3 spsk.honning
1 spsk.æblecider-vineddike
1 spsk.soya
1 tsk.salt
1 tsk.stødt sort peber.
1 dl.hakkede kryderurter f.eks. purløg og citronmelisse eller koriander.
 
Opskrift:
Beklæd en bradepande med stanniol. Læg risten i og plaser lammebrystet ovenpå.

Rør honning, æblecider-vineddeike, soja, salt og groft stødt sort peber sammen. Pensl kødet på begge sider med krydersovsen.

Steg kødet ved 175 grader i 45-60 min. Pensl flere gange under stegningen og vend også kødet en gang.

Læg kødet på et skærebræt, drys med de hakkede krydderurter og tryg dem ned i kødet. Skært kødet i stykker langs benene og server det med det samme.

Serveres med bagte kartofler, rødbedesalat eller grønne bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 17059 gange,
og udskrevet 500 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-07 18:32:37
Lidt Mystisk--- ingrediens: dyrebryst,-- i beskrivelsen lægger man lammebrystet på grillen. Godaw do-- Ja jeg forsøger med overskriftens kødart.