Gratineret blomkål 02

Gratineret blomkål 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.pastaskruer flerfarvet
1 blomkålshoved
1 dl.friskhakket persille
 
15 g.smør
2 spsk.hvedemel
3 dl.mælk
3 dl.hønsebouillon
1 tsk.sennep
1 tsk.revet citronskal
 
1 dl.rasp
3 spsk.revet ost
 
Opskrift:
Pastaen koges efter anvisning Blomkålen dele i mindre buketter og koges næsten møre i letsaltet vand i ca. 5 min Pasta, blomkål og persille blandes i et smurt ildfast fad Fedtstoffet smeltes i en gryde og melet rørs i. Mælk og hønsebouillon piskes i og saucen koges igennem Sennep og citronskal røres i og saucen smages til med salt og peber Saucen hældes over blomkål og pasta. Rasp og revet ost drysses over Fadet sættes i ovnen ved 200 grd. i ca. 25 min Kan serveres til koteletter, krebinetter eller stegt kylling sammen med flutes





karakterer:
Opskriften er vist 19847 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu