Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Eksotisk kylling

Eksotisk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Eksotisk kylling, billede 4 Eksotisk kylling, billede 1 Eksotisk kylling, billede 2 Eksotisk kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1600 gkylling
1 æg
0.75 dl.rasp
0.75 dl.sesamfrø
 
2 løg
2 æbler
1 ds.ananas
75 g.rosiner
50 g.kokosmel
1 spsk.karry, madras
 salt
 peber
2 dl.hønsebouillon
2 dl.ananassaft
 
4 dl.ris
7 dl.Vand
 salt
 
Opskrift:
Kyllingerne parteres i passende stykker, vendes i sammenpisket æg og derefter i en blanding af rasp og sesamfrø.

Løg og æbler skæres i småstykker, lægges i et smurt ovnfast fad, ananasringe fordeles derover. Rosiner, kokosmel, karry, salt og peber drysses over. Tilsæt væde, halvt ananassaft og halvt bouillon.

Læg kyllingestykkerne ovenpå og sæt fadet i forvarmet ovn (200 grader C. alm. ovn) i ca. 1 time. Kyllingen skal være gennemstegt.

Server løse ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (91 stemmer)

Opskriften er vist 95346 gange,
og udskrevet 3277 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

christine bagge  -  2012-01-10 13:49:40
Lækker ret annanasen gør noget helt unikt ved kylling helt klart en fantastisk ret, også god som gæste mad.

Hanne  -  2007-02-25 19:22:23
Jeg synes det er en god ret, både til hverdag og til gæster.

Ih Ja  -  0000-00-00 00:00:00
Ih ja ogsååå tiill gæster

flemming  -  0000-00-00 00:00:00
god ret ogsår til gæster

Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
Vi er alle helt vilde med denne ret, selv min lille datter på knapt et år.

Damen&Kogekonen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg synes retten er god, hverken mere eller mindre. Den er fin som hverdagsret men ville dog ikke anbefale den til gæster.

lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig, ret, og perfekt når man følger opskriften, man behøver ikke lave noget om