Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Eksotisk kylling

Eksotisk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

HøjtidValentines dag

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Eksotisk kylling, billede 4 Eksotisk kylling, billede 1 Eksotisk kylling, billede 2 Eksotisk kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 store kyllinger
2 æg
1.5 dl.rasp
1.5 dl.sesamfrø
 
4 store løg
4 æbler
2 ds.ananas
150 g.rosiner
100 g.kokosmel
2 spsk.karry
 salt
 peber
4 dl.bouillon vand+terning
4 dl.ananassaft
 
 ris
 


Opskrift:
Kyllingerne parteres i passende stykker, vendes i sammenpisket æg og derefter i en blanding af rasp og sesamfrø.

Løg og æbler skæres i småstykker, lægges i et smurt ovnfast fad, ananasringe fordeles derover. Rosiner, kokosmel, karry, salt og peber drysses over. Tilsæt 8 dl væde, halvt ananassaft og halvt bouillon.

Læg kyllingestykkerne ovenpå og sæt fadet i forvarmet ovn (200 grader C. alm. ovn) i ca. 1½ time. Kyllingen skal være gennemstegt.

Server løse jasminris til.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (91 stemmer)

Opskriften er vist 94648 gange,
og udskrevet 3259 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

christine bagge  -  2012-01-10 13:49:40
Lækker ret annanasen gør noget helt unikt ved kylling helt klart en fantastisk ret, også god som gæste mad.

Anita  -  2010-03-27 14:51:20
01-04-2007 god opskrift, kom evt. semamfrø i

Rasmus  -  2007-04-09 18:35:40
Jeg har fået det der var bedre

Inger Andersen  -  2007-03-15 10:20:13
skal man brune kyllingstykkerne først

Hanne  -  2007-02-25 19:22:23
Jeg synes det er en god ret, både til hverdag og til gæster.

Ih Ja  -  0000-00-00 00:00:00
Ih ja ogsååå tiill gæster

flemming  -  0000-00-00 00:00:00
god ret ogsår til gæster

Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
Vi er alle helt vilde med denne ret, selv min lille datter på knapt et år.

Damen&Kogekonen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg synes retten er god, hverken mere eller mindre. Den er fin som hverdagsret men ville dog ikke anbefale den til gæster. Ud af fire ville tre af os give den syv for den smager godt, og en enkelt (dog manden i huset som er en stor madtilbeder) ville give rettet topkarakter.

lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig, ret, og perfekt når man følger opskriften, man behøver ikke lave noget om