Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Eksotisk kylling

Eksotisk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Eksotisk kylling, billede 4 Eksotisk kylling, billede 1 Eksotisk kylling, billede 2 Eksotisk kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1600 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.75 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
0.75 dl. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 ds. Ananas. konserves 1 dåse ananas indholder ca 350 g. ananas drænet vægt.

1 skive ananas vejer ca. 40 gram
75 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
50 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
1 spsk. Karry, madras
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Ananasjuice. konserves 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Kyllingerne parteres i passende stykker, vendes i sammenpisket æg og derefter i en blanding af rasp og sesamfrø.

Løg og æbler skæres i småstykker, lægges i et smurt ovnfast fad, ananasringe fordeles derover. Rosiner, kokosmel, karry, salt og peber drysses over. Tilsæt væde, halvt ananassaft (saft fra dåsen) og halvt bouillon.

Læg kyllingestykkerne ovenpå og sæt fadet i forvarmet ovn (200 grader C. alm. ovn) i ca. 1 time. Kyllingen skal være gennemstegt.

Server løse ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (91 stemmer)

Opskriften er vist 95688 gange,
og udskrevet 3282 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 17224 (4101 kcal)
KJ pr. Pers. 4306 (1025 kcal)
Vægt ialt 4057 gram
Vægt pr. Pers. 1014 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 424 KJ (101 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 11.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

christine bagge  -  2012-01-10 13:49:40
Lækker ret annanasen gør noget helt unikt ved kylling helt klart en fantastisk ret, også god som gæste mad.

Hanne  -  2007-02-25 19:22:23
Jeg synes det er en god ret, både til hverdag og til gæster.

Ih Ja  -  0000-00-00 00:00:00
Ih ja ogsååå tiill gæster

flemming  -  0000-00-00 00:00:00
god ret ogsår til gæster

Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
Vi er alle helt vilde med denne ret, selv min lille datter på knapt et år.

Damen&Kogekonen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg synes retten er god, hverken mere eller mindre. Den er fin som hverdagsret men ville dog ikke anbefale den til gæster.

lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig, ret, og perfekt når man følger opskriften, man behøver ikke lave noget om