Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldte Champignonhatte

Fyldte Champignonhatte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12 store hvide champignoner
250 g.hakket kalvekød
1 lille knust fed hvidløg
 salt
 peber
1 æg
1 spsk.rasp
0.5 dl.fløde
 
 Pandesky:
2 skiver hakket skinke
2 spsk.tomatpure
1 dl.hvidvin
1 dl.piskefløde
 


Opskrift:
Svampene skal være rigtig store. Stokkene skæres af, skylles, tørres og hakkes og blandes i det hakkede kød med krydderier, æg, rasp og fløde. Svampehattene skæres til, så de kan stå lige i en pande eller et ildfast fad. I hver toppes farsen. Panden koges af med skinke, tomatpure, vin og fløde. Dette hældes over. Retten kan evt. gratineres med revet ost på toppen. Bages i ovnen i 20 minutter ved 225° kan evt. serveres med en salat



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 12710 gange,
og udskrevet 307 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu