Fyldte Champignonhatte

Fyldte Champignonhatte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 store hvide champignoner
250 g.hakket kalvekød
1 lille knust fed hvidløg
 salt
 peber
1 æg
1 spsk.rasp
0.5 dl.fløde
 
 Pandesky:
2 skiver hakket skinke
2 spsk.tomatpure
1 dl.hvidvin
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Svampene skal være rigtig store. Stokkene skæres af, skylles, tørres og hakkes og blandes i det hakkede kød med krydderier, æg, rasp og fløde.

Svampehattene skæres til, så de kan stå lige i en pande eller et ildfast fad. I hver toppes farsen.

Panden koges af med skinke, tomatpure, vin og fløde. Dette hældes over. Retten kan evt. gratineres med revet ost på toppen.

Bages i ovnen i 20 minutter ved 225°

kan evt. serveres med en salat





karakterer:
Opskriften er vist 13567 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu