Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Basmati ris med stjerneanis og kanel

Basmati ris med stjerneanis og kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.Basmati ris
5 dl.vand
 tsk.salt
2 hele stjerneanis
2 små stykker kanel
1 tsk.mild chili
 
2 snittede forårsløg
25 g.ristede pinjekerner eller snittede mandler
2 spsk.friske koriander- eller persilleblade
300 g.courgette
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skyl og kom risene i en gryde med vand, salt og krydderier. Rør om og bring det hele til kogepunktet. Lad risene snurre ved svag varme 12-14 minutter, til de er møre og har opsuget væden. Anret risene i et varmt serveringsfad. Skær courgetterne i lange, tynde skiver og rist dem sprød-møre på en stor slip-let pande. Drys salt og peber på courgetterne og læg dem rundt i kanten af fadet og server med det ønskede tilbehør. Serveres med chutney, afdryppet yoghurt naturel samt tyrkisk brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15766 gange,
og udskrevet 298 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu