Aspargessuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
evt. Kødboller. dybfrost
   
Energi:
KJ total 4446 (1058 kcal)
KJ pr. Pers. 1111 (264 kcal)
Vægt ialt 1246 gram
Vægt pr. Pers. 311 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 356 KJ (84 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)