Østers-raclette

Østers-raclette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Østers

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.frisk spinat
2 skalotteløg
25 g.smør
4 spsk.hakket persille
0.5 dl.pernod
 salt
 peber
24 friske østers
100 g.pecorino ost
1.5 dl.creme fraiche
 flutes eller ristet brød
 
Opskrift:
Spinaten skylles, ribbes og hakkes meget fint. Skalotteløgene pilles og hakkes fint. Svitses næsten møre i en gryde i smørret. Spinaten tilsættes og svitses. Gryden tages fra varmen. Persille og pernod tilsættes, og grøntsagerne smages til med salt og peber. Kommes i en skål og holdes varme oven på raclette-grillen. Osten rives og kommes i en skål. Creme fraiche anrettes i en skål. Østerserne åbnes og anrettes i den dybe skal. 2 østers lægges i hver raclette-pande og lidt grøntsagsblanding kommes oven på. Creme fraiche hældes over, og til sidst drysses osten på. Gratineres til osten begynder at boble. Spises med flutes.

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 16197 gange,
og udskrevet 428 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu