Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødvinsmarineret vildsvin i bacon

Rødvinsmarineret vildsvin i bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.Vildsvinekød f.eks. filét eller et godt stykke fra køllen befriet for hinder og sener.
8 tynde skiver røget bacon
 lidtsmør
 salt
 peber
 
 Marinade:
8 dl.rødvin
2 laurbærblade
0.5 dl.olie
1 snittet løg
 lidtsort peberkorn
2 kvistetimian
 
 Saucen:
 evt.13 pct. fløde til saucen
 marinade og stegesky fra stegen
 lidtribsgele
 lidtmaizena
 salt
 peber
 
 Garniture:
 friske svampe og årstidens friske grønsager
 
Opskrift:
Bland ingredienserne til marinaden. Kom kødet op i en kraftig frysepose, og hæld marinaden oveni. Klem luften ud, bind en knude og læg posen i køleskabet til dagen efter. Husk at vende posen engang imellem. Kødet kan nemt kommes i marinaden i frossen tilstand, beregn da to døgn ekstra til marinering.

Stegning:
Tag kødet op af marinaden og dup det tør med køkkenrulle. Læg baconskiverne taglagt på bordet og læg kødet ovenpå, herefter lægges baconenderne op omkring kødet så det helt er pakket ind i bacon. Herefter lægges kødet over i en bradepande på et stykke bagepapir - læg siden, hvor baconen går over hinanden, nedad, så det derved holdes fast på kødet. Bradepanden stilles midt i en forvarmet ovn ved ca. 180 grader C og steg det i ca. 50 minutter. Tag herefter stegen ud, og lad den hvile ca. 15 min. inden den skæres ud.

Saucen:
Stegeskyen kommes i en gryde og spædes op med ca. 5 dl af rødvinsmarinaden, lad den herefter småsimre i 10 minutter. Jævn det herefter med lidt maizena og spæd evt. saucen op med lidt 13 pct. fløde, smag til med ribsgelé, salt og peber. Saucen bør hældes igennem en sigte inden servering.

Servering:
Kødet skæres i passende skiver og anrettes på fad eller varme tallerkener. Retten går fint med hvide eller stegte kartofler og gerne med lidt friske grønsager til. Saucen serveres a''part. Velbekomme!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 31959 gange,
og udskrevet 1269 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu