Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildsvin med druer og bønnepuré

Vildsvin med druer og bønnepuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.vildsvin skåret i store firkanter (kan erstattes med svinekød)
1 stort salatløg skåret i småstykker
10 enebær
2-3 laurbærblade
1 kvisttimian
1-3 salvieblade
 hele peberkorn i forskellige farver
0.5 dl.olivenolie
10 dl.hvidvin
200 g.champignon i skiver
200 g.grønne hele vindruer
 salt
 
 Bønnepuré:
200 g.tørrede bønner eller 1 lille dåse af typen cannellini
 salvieblade
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kom vildsvinekødet i en stegegryde sammen med løg, alle krydderierne og olivenolien, og tænd derefter for varmen. Det hele brunes godt.

Kom halvdelen af vinen i og lad det koge ind.

Kom derefter resten af vinen i og lad det simre til kødet er mørt (ca. 1 1/2 time).

Tilsæt champignon og druer i de sidste 5-10 minutter eller indtil druerne begynder at afgive saft. Smag til med salt og peber.

Bønnepuré:
Bønnerne lægges i blød natten over. De koges i let saltet vand sammen med nogle friske salvieblade til de er møre, ca. 3/4 time. Kommes i foodprocessoren sammen med lidt olivenolie, salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9105 gange,
og udskrevet 299 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu