Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Selleri puré, vildsvine kæbe braiseret i mørk øl og farseret vildsvin mørbrad i urte rasp

Selleri puré, vildsvine kæbe braiseret i mørk øl og farseret vildsvin mørbrad i urte rasp, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Pure:
1 selleri
1 hvidløg
2 dl.fløde
1 citron
 
 Braiseret vildsvinekæbe:
4 kæber
1 chimay øl
 urter og små stykker rodfrugter
1 dl.kalve sky
 
 Farseret vildsvinemørbrad i urte rasp:
1 mørbrad af vildsvin
100 g.rasp
 persille
 citronskal
 hvidløg
1 æg
0.5 dl.fløde
 


Opskrift:
Selleri koges i vand med salt. Fløden reduceres og hvidløgene bages I ovnen til de er møre. Hvidløgene pureres med selleri og fløden tilsættes lidt ad gangen. Holdes varm indtil servering

Vildsvinekæberne:
Koges langsomt i 2 timer indtil kødet er mørt. Skyen gemmes til sauce.

Vildsvinemørbrad:
Mørbraden ordnes og tilskæres så den er helt rund og lige tyk.

Resterne blendes til fars med æg og fløde. Smøres omkring mørbraden og bindes i film. Pocheres let i vand og afkøles. Kødet pakkes ud og paneres i raspen, som er blandet med krydderierne. Steges til den er sprød. Udskæres herefter i 4 medailloner.

Alle tingene serveres på linje med en streg af saucen. Saucen kan, hvis man tør, serveres I små shots glas.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (34 stemmer)

Opskriften er vist 12781 gange,
og udskrevet 173 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu