Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Helstegt vildsvinebov

Helstegt vildsvinebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 vildsvinebov uden ben på ca. 2500 gram
 Margarine til bruning
 salt
 peber
150 g.bacon
1 dl.Portvin
 lidttyttebærsyltetøj
 
 Marinade:
2 løg
2 gulerødder
2 spsk.Olie
1 flaskeRødvin
2 laurbærblade
2 kvisttimian
2 fedhvidløg
 
 Tilbehør:
 halve pærer med tyttebær
 dampede ærter eller haricotsverts samt ovnstegte rodfrugter af kålrabi kartofler skorzonerødder rødbede og lidt finthakket chili.
 
Opskrift:
Marinaden røres sammen, løg og gulerødder hakkes groft og kommes i. Heri marineres boven i ca. 24 timer i køleskab. Bacon fintsnittes og ristes i en gryde, stilles til side. Boven aftørres og brunes i margarine i en varm bradepande i ovn ved ca. 225 grader. Marinaden kommes over boven "steger" i ovnen i ca. 2 timer. Tilsæt evt. lidt vand under ”stegningen". Når boven er færdig, sigtes fonden over i gryden til den ristede bacon, portvin hældes ved, saucen indkoges og tilsmages med salt, peber og tyttebær. Boven trækker i 15-20 min, før den udskæres og lægges på et lunt, pyntet fad. 1/2pærer og grønt kommes på fadet, medens sauce og rodfrugter serveres a'part. Rodfrugterne skrælles og skæres i mindre stykker, svitses i olie i gryde eller på pande, krydres med salt og peber, hvorefter de kommes i et ildfast fad og sættes i ovn ved ca. 200 grader i ca. 40 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 32301 gange,
og udskrevet 1072 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu