Blomkaalsrand med kalkunsalat

Blomkaalsrand med kalkunsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 blomkål
8 dl.vand
1 grønsags bouillonterning
2 røde peber frugter
8 Husblas blade
1 spsk.tomatpure
 
 Kalkunsalat:
340 g.kogt røget kalkun
3 dl.A38
 Salt
 Friskkværnet peber
0.5 frise salat
 
Opskrift:
Del kålen i buketter. Kog dem i letsaltet vand ca. 8 min. Kom grønsagsterningen ved.

Befri de røde peber for stilk og frøstol, og del dem i små stykker. Kog dem under låg i 10 min.

Blend peberfrugten med bouillonen til en fin puré.

Vrid husblassen op og kom den i den kogende puré. Rør til det er opløst. Smag til.

Læg blomkålsbuketter i en randform, hæld puréen over og stil den koldt til næste dag.


Snit kalkunkødet i tynde strimler. Den skyllede salat hakkes let. Rør begge dele i A 38 og lad det trække 1 time. Smag til med salt og peber.

Servér flute til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19493 gange,
og udskrevet 503 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2008-06-13 21:09:20
Det må være meningen at blomkålen tages op af vandet når de har kogt de 8 minutter, og at det er dette vand der tilsættes bouillonterning og bruges til at koge peberfrugten i.