Pita med kalkunfyld
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalkun steges godt af i olien sammen med paprika, timian og sennep. Tag fra varmen.
Røres sammen med majs, peberfrugt, æg og hytteost. Smag til med salt og peber. Læg fyldet i de varmede pitabrød. |
|
Opskriften er vist 20030 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne