Rødvinsmarineret vildsvinekam

Rødvinsmarineret vildsvinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.mager vildsvinekam med spæk
1 spsk.salt
0.5 dl.olie
 
 Marinade:
3 dl.rødvin
1 lille løg
0.5 citron i skiver
1 laurbærblad
1 tsk.tørret knust enebær
0.5 tsk.timian
 
 Sauce:
5 dl.stegesky + bouillon
 Meljævning
 salt
 peber
1 spsk.tomatpurè
1 spsk.sherry
 Evt.kulør
 
Opskrift:
Kammen ridses. Den lægges i en dyb skål og overhældes med rødvin. Alle krydderierne tilsættes. Kødet marinerer således 1 døgn og vendes af og til i marinaden.

Stegen tørres, gnides med salt, lægges i bradepanden og pensles med olie. Den brunes 20 min. ved 250 grader.

Fedtet hældes af bradepanden. Steges derefter videre ved 175 grader i 1 time. Den dryppes jævnligt med marinaden.

Skyen hældes af bradepanden og sies.

Stegen efterbrunes 5-10 min. med ovndøren på klem.

Skyen, der evt. spædes med bouillon, jævnes med lidt meljævning og smages til. Tilsættes evt. kulør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14692 gange,
og udskrevet 590 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu