Wong-Ton med vandkastanjer

Wong-Ton med vandkastanjer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :     

Ingredienser:
 rejer
 kyllingekød
 vandkastanjer
 porrer
 gulerødder
 løg
 hvidkål
 salt
 peber
 vetsin
 sesamolie
 æg
 Wong-Ton svøb
1 tsk.Fem-aroma-pulver
 
Opskrift:
Rejerne pilles, og snittes i små stykker. Kyllingen udbenes og kødet skæres i små stykker. Vandkastanjerne skæres i små tern, og de øvrige grøntsager snittes fint.

Varm en pande med lidt olie og løget brunes let, hvorefter rejer og kylling kommes på og steges let. kom hvidkål, gulerødder og til sidst porrer i og steg let.

Et æg piskes let og kommes i under omrøring. Tilsæt salt, peber, vetsin og lidt sesamolie og fem-aroma-pulver.

Hæld det hele i en skål og tilsæt vandkastanjer og bland det sammen. Kom lidt af fyldet på et stykke "wong-Ton-svøb" og form det efter ønske.

Når alle "Wong-Ton" er lavet steges de i friture.

Tips:

Vetsin er det samme som "Det 3. Krydderi"





karakterer:
Opskriften er vist 12547 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-05 10:52:40
fem-aromaer-pulver må næsten være krydderiblanding "De fem krydderier"

  -   2005-01-01 01:01:01
Irriterende at der ikke er mængdeangivelser!