|
125 |
gram |
Bacon i skiver125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
|
2 |
|
Gulerødder, skrællet vægt2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
2 |
|
Tomater, friske2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
1 |
|
Porre, renset vægt1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
dl. |
Grønne ærter, frost1 dl. Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
|
|
|
|
10 |
dl. |
Vand10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
|
Bouillonterning, grøntsag1 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
100 |
gram |
Stjernenudler100 gram Stjernenudler
|
|
|
|
| |
Gulerødder skæres i tynde skiver, porrer i tynde ringe, tomater i tern og bacon klippes i små firkanter.
Kom bacon i en stor gryde over middel varme. Når det er gylden tilsættes grøntsagerne minus ærter og tomat. Svits det hele i 5 minutter.
Tilsæt ærter tomat, vand og Bouillonterning samt salt og peber. Lad det småkoge i 20 minutter.
stjernenudler koges og blandes i.
Serveres med ostebrød ( toast med reven ost, i 250 graders varm ovn i cirka 5 minutter).
Tips:
Stjernenudler er bitte små pasta som ligner stjerner, kan findes som stelline Stjerne Nudler. Alternativt kan der bruges suppehorn.
|