Skinke-raclette

Skinke-raclette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stort formfranskbrød
200 g.kogt skinke uden fedtkant og skåret i tynde skiver
1 stor gul peberfrugt
4 æg
4 spsk.fløde
1 knsp.paprika stærk
 salt
200 g.schabziger ost
0.5 dl.olie
200 g.cornichoner (små saltagurker)
 
Opskrift:
Brødet skæres i skiver og ristes på grill-pladen Skinken skæres ud, så stykkerne passer til panderne, anrettes på et fad. Peberfrugten halveres, skylles, renses og skæres i små tern. Æggene piskes med fløden, salt og paprika, peberfrugterne tilsættes og massen sættes på bordet. Osten rives og hældes i en skål. Olien og saltagurkerne kommes i små skåle. I hver pande opvarmes ½ tsk. olie, og skinkeskiverne steges, indtil de løfter sig let, ca 3 spsk. æggemasse hældes over skinken, og panden stilles i raclette-grillen indtil massen er stivnet. 1 spsk. ost drysses henover, og hver portion gratineres. Spises med det ristede brød og saltagurker til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19009 gange,
og udskrevet 587 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu