Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Orientalsk wokgryde

Orientalsk wokgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :



Ingredienser:
400 g.mørbrad
1 spsk.kinesisk soya
1 tsk.stødt ingfær
0.33 tsk.cayennepeber
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
2 løg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 tsk.sesamolie
2 dl.hønsebouillon
3 spsk.hoisinsause eller chilisauce
1 spsk.maizenamel
 
Opskrift:
Bland soya, ingefær, cayenne- og sortpeber i en skål. Striml mørbraden og vend den i blandingen. Lad det hele trække koldt ca. 15 min.

Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og striml dem.

Opvarm olien i en wok eller på en stor stegepande. Læg løg og peberfrugt på. Steg hastigt under omrøring ca. 5 min.

Tag kødet op af marinaden og tør det let med køkkenrulle. Steg kødet sammen med grøntsagerne, til det er gennemstegt.

Bland bouillon, hoisinsause og marizena i en skål. Hæld blandingen i wokken under omrøring. Lad væsken lige jævne og blive varm. Server straks.

Giv kogte ris, råris eller vilderis og en skål salat til, det er også godt med brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 26441 gange,
og udskrevet 770 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger.