Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Orientalsk wokgryde

Orientalsk wokgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :



Ingredienser:
400 g.mørbrad
1 spsk.kinesisk soya
1 tsk.stødt ingfær
0.33 tsk.cayennepeber
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
2 løg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 tsk.sesamolie
2 dl.hønsebouillon
3 spsk.hoisinsause eller chilisauce
1 spsk.maizenamel
 


Tilbehør:
Giv kogte ris, råris eller vilderis og en skål salat til, det er også godt med brød til.
Opskrift:

Bland soya, ingefær, cayenne- og sortpeber i en skål. Striml mørbraden og vend den i blandingen. Lad det hele trække koldt ca. 15 min.

Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og striml dem.

Opvarm olien i en wok eller på en stor stegepande. Læg løg og peberfrugt på. Steg hastigt under omrøring ca. 5 min.

Tag kødet op af marinaden og tør det let med køkkenrulle. Steg kødet sammen med grøntsagerne, til det er gennemstegt.

Bland bouillon, hoisinsause og marizena i en skål. Hæld blandingen i wokken under omrøring. Lad væsken lige jævne og blive varm. Server straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 26115 gange,
og udskrevet 761 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger.