| |
|
Orientalsk wokgryde
Orientalsk wokgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
400 | g. | mørbrad400 g. mørbrad | 1 | spsk. | kinesisk soya1 spsk. kinesisk soya | 1 | tsk. | stødt ingfær1 tsk. stødt ingfær | 0.33 | tsk. | cayennepeber0.33 tsk. cayennepeber | 0.5 | tsk. | friskkværnet sort peber0.5 tsk. friskkværnet sort peber | 2 | | løg2 løg | 1 | | rød peberfrugt1 rød peberfrugt | 1 | | gul peberfrugt1 gul peberfrugt | 1 | | grøn peberfrugt1 grøn peberfrugt | 1 | tsk. | sesamolie1 tsk. sesamolie | 2 | dl. | hønsebouillon2 dl. hønsebouillon | 3 | spsk. | hoisinsause eller chilisauce3 spsk. hoisinsause eller chilisauce | 1 | spsk. | maizenamel1 spsk. maizenamel | | | |
| |
Bland soya, ingefær, cayenne- og sortpeber i en skål. Striml mørbraden og vend den i blandingen. Lad det hele trække koldt ca. 15 min.
Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og striml dem.
Opvarm olien i en wok eller på en stor stegepande. Læg løg og peberfrugt på. Steg hastigt under omrøring ca. 5 min.
Tag kødet op af marinaden og tør det let med køkkenrulle. Steg kødet sammen med grøntsagerne, til det er gennemstegt.
Bland bouillon, hoisinsause og marizena i en skål. Hæld blandingen i wokken under omrøring. Lad væsken lige jævne og blive varm. Server straks.
Giv kogte ris, råris eller vilderis og en skål salat til, det er også godt med brød til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 26828 gange, og udskrevet 773 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger.
|
|