Vildtragout med perleløg og svampe

Vildtragout med perleløg og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrbov - Dyrebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Vildtragout med perleløg og svampe, billede 4 Vildtragout med perleløg og svampe, billede 1 Vildtragout med perleløg og svampe, billede 2 Vildtragout med perleløg og svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.dyrebov uden ben
 olie
300 g.perleløg (frost)
400 g.svampe (champignon eller skovsvampe)
 
1 spsk.hvedemel
2 dl.rødvin
8 dl.vildtbouillon
 
 salt
 peber
4 enebær
2 laurbærblad
2 kvistrosmarin (1 tsk tørret)
2 kvisttimian (1 tsk tørret)
 
 Kartoffelpandekager:
8 mellemstore bagekartofler
 olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet skæres i grove tern og sauteres af i gryden. Tilsæt perleløg og svampe, som er skåret i mindre stykker. Steg det hele gyldenbrunt.

Drys ca. 1 spsk hvedemel på og rør rundt. Kom rødvin, bouillon og krydderier på. Lad retten koge ved svag varme i ca. 35-40 min, til næsten al væden er væk og saucen er blevet dejlig kraftig og kødet mørt.

Serveres f.eks. med kartoffelpandekager:
Kartoflerne skrælles og rives på råkostjern. Lav fire små pandekager i panden og steg kartoffelpandekagerne gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 68842 gange,
og udskrevet 2560 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sbn  -  2016-07-29 19:10:18
Super godt. Fuld gas på løgene som man siger og så supplere med et kvart glas ribsgele. så var der også lige en rest piskefløde der røg i. Det blev det ikke ringere af.Også godt med nye kartofler. Vi kunne ikke opdrive vildtbouillon, så tog chancen med 2 kyllinge bouillon. Der var ikke andet i sommerhuset. Guf.

Kristian  -  2012-12-07 14:08:47
Spar på løgene.Giv så retten en god klat ribsgele,så får den mere "den rigtige vildtsmag".Super godt.

Joachim  -  2011-01-05 07:55:01
Denne ret er super lækker og en god måde at få brugt de to forbove på, den går fantastisk til kartoffelmos.