Vildtragout med skalotteløg

Vildtragout med skalotteløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.dyrekød (bov) skåret i tern
35 g.smør/margarine
3 spsk.olivenolie
1 stilkbladselleri med top grofthakket
18 hele pillede skalotteløg
1 stort rødløg i både
2 fedhvidløg i skiver
1.5 spsk.hvedemel
5 dl.kraftig rødvin
2 laurbærblade
1 stor håndfuld timian
 Salt
 peber
1 dl.creme fraiche
350 g.champignon
 
Opskrift:
Kødet brunes i en stegegryde i smør-/olieblandingen og tages op, når det har fået farve. Bladselleri, skalotteløg, rødløg og hvidløg sauteres i gryden. Når løgene er klare (ikke brune), kommes kødet tilbage i gryden og sauteres et minut. Melet tilsættes under omrøring, og rødvinen hældes i. Der tilsættes laurbærblade og timian. Retten snurrer under låg (med en lille sprække til fordampning) i en lille times tid. Der smages til med salt og peber. Champignonerne sauteres i lidt olivenolie. Der kommes creme fraiche i gryden, og retten varmes godt igennem. Retten serveres med champignonerne i et dybt fad eller portionsanrettet. Serveres med kogte bønner og bagte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15183 gange,
og udskrevet 827 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu