Vildthachis

Vildthachis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.kogt eller stegt dyrekød
30 g.smør
2 spsk.hvedemel
3 dl.bouillon eller vand
1 dl.fløde
2 spsk.hakket
 syltet agurk
 tomatpure
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kødet i meget små terninger, eller hak det en gang gennem en kødhakker.

Brun fedtstoffet i en gryde, kom melet i og rør det sammen, spæd med bouillon og fløde, rør det godt, så det bliver ensartet og glat, og lad sauce koge små i ca 5 minutter.

Smag den til med hakket syltet agurk, tomatpure, salt og peber.

Kom det hakkede kød i saucen og varm det hele godt igennem

byd brasede eller brunede kartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6871 gange,
og udskrevet 137 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu