Tyttebærboller

Tyttebærboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
400 g.dyrekød fra hals - ribben - bov
200 g.svinekød
 salt
 peber
3 spsk.rasp
1 spsk.kartoffelmel
3 spsk.syltede tyttebær
0.5 dl.sherry
1.5 dl.apollinaris
 
Opskrift:
Hak dyrekød og svinekød 2-3 gange og rør det godt med de øvrige ingredienser. Form farsen til boller af en størrelse, så der bliver 35-40 stk. af portionen. Steg dem i rigeligt fedtstof på panden. Ryst dem rundt i panden, så snart de har dannet skorpe på begge siden. Brug bollerne varme til frokost med grøn salat eller kold kartoffelsalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7601 gange,
og udskrevet 121 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu