Dyremedaljoner med ristede svampe

Dyremedaljoner med ristede svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 dyremedaljoner (a 70-90 g)
 salt
8 tsk.maste madagascarpeber
100 g.smør
2 spsk.god olie
5-6 spsk.oksebouillon (evt. fra terning)
4 cl.cognac eller Armagnac
4-6 spsk.piskefløde
 
250 g.markchampignoner
250 g.champignoner
250 g.østershatte
40 g.smør
1 spsk.olie
0.5 citron saften heraf
3 spsk.fløde
 
Opskrift:
Skær medaljonerne ud og pres dem flade med hånden. Drys lidt salt på og fordel madagascarpeberet på hvert stykke kød, kun på den ene side. Kom smør/olie på panden og lad det bruse af. Læg medaljonerne på og steg kødet smukt gyldent (2-3 min. på hver side). Tag kødet af panden og dæk det til på et fad. Hæld bouillon på panden sammen med piskefløden og lad det koge lidt ind. Smag til med cognac. Server med råstegte kartofler og lidt ristede svampe.

De istandgjorte svampe (kom ikke for meget vand på dem!) skæres i skiver og ristes i smør/olie på en varm pande. De skal ikke have for meget – der må godt være lidt bid i dem. Smag til med citronsaft og tilsæt fløden til sidst, umiddelbart før serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 21502 gange,
og udskrevet 835 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bent Mark Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
Alletiders ret