Vildt medaljon

Vildt medaljon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr

Ukendt oprindelseslandKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :



Ingredienser:
8-10 skiverfilet af dådyrryg mindst 2 cm. tykke
2 fint knuste enebær
 salt
 peber
 
 Sauce:
0.75 dl.tør madeira
100 g.svampe
1 dl.piskefløde
1 lille kvist timian
 salt
 peber
 
 Endvidere:
1 lille dåse gåse- eller andeleverpostej
 
Opskrift:
Svampene gøres i stand, skylles og tørres. Herefter skæres de i mindre stykker og svitses på panden i et par minutter sammen med timian. Madeira hældes over, og det koger et par minutter til alkoholen er fordampet, og smagen er koncentreret. Pisk fløden i og smag til med salt og peber. Kødet krydres med salt, peber og enebær, og steges i smør ca. 3 minutter på hver side. Serveringsforslag: Placer en skive leverpostej på hver medaljon og hæld saucen over. Server eventuelt med persille aspargeskartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14342 gange,
og udskrevet 243 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu