Rødvinsmarineret dådyrfilet

Rødvinsmarineret dådyrfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrfilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.dådyrfilet
 Provence krydderi
1 skiveskåret porre
 Salt
 peber
 
 Marinade:
3 dl.rødvin
3 spsk.citronsaft
1 tsk.Provence krydderi
 
 Sauce:
1 dl.Piskefløde
 Salt
 peber
 (tilsættes marinaden)
 
Opskrift:
Marinaden blandes og kødet lægges i. Kødet skal trække i 4-6 timer i køleskab, men gerne natten over. Herefter steges kød og porrer i gryden ved kraftig varme i ca. 10 minutter så porrerne i kødet lukker sig. Der krydres med Provence krydderi, salt og peber. Der skrues ned for varmen og kødet steger i ca. 15 minutter. Herefter tages kødet op, og vikles ind i stanniol. Trækker ca. 15 minutter. Sauce: Marinaden hældes i gryden og koges op i ca. 6-8 minutter. Der skrues lidt ned for varmen og fløden kommes i. Saucen smages til med salt og peber. Saucen kan jævnes, hvis den er for tynd. Der kan kommes smør i inden servering, hvis man ønsker en mere fed og rund sauce. Serveringsforslag: Hasselbach kartofler, og råkost af frisk rødkål og æbler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16901 gange,
og udskrevet 426 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu