Pebermørbrad af dådyr

Pebermørbrad af dådyr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr

Ukendt oprindelseslandKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :



Ingredienser:
800 g.dådyrmørbrad
0.5 dl.cognac
2 dl.fløde
5 dl.creme fraiche 18%
50 g.smør
2 spsk.tørret peberkorn
 salt
 
Opskrift:
Peberet knuses i en morter, og gnides sammen med saltet ud på kødet. Kødet brunen ved kraftig varme i en tykbundet gryde med smørret. Gryden tages af varmen og der hældes cognac over. Cognacen antændes med det samme. Hæld fløde og creme fraiche ud over, og lad det hele simrer ved svag varme i ca. 10 minutter i gryden. Vend mørbraden ind i mellem. Tag kødet op og pak den ind i stanniol og lad den stå 5-10 minutter. Lav sauce af fonden i gryden. Skær kødet ud i skiver på skrå. Serveringsforslag: Serveres eventuelt med Hasselbach kartofler og frisk salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12427 gange,
og udskrevet 286 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu