steaks á ca. 250 gr. (af køllen)4 steaks á ca. 250 gr. (af køllen)
4
tomater4 tomater
4
løg 4 løg
Marinade: Marinade:
1
citron1 citron
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
5
spsk.
olie5 spsk. olie
1
tsk.
estragon1 tsk. estragon
1
tsk.
rosmarin1 tsk. rosmarin
1
tsk.
paprika1 tsk. paprika
salt salt
peber peber
Opskrift:
Dådyrsteak
Marinaden blandes og røres sammen i en skål. Kødstykkerne marines natten over. Kødstykkerne tages op af marinaden og tørres af. Grilles i dobbelt stanniol i 5-10 minutter alt efter tykkelse.
Grillstegt tomat
Skyld de 4 tomater. Fjern stilken, rids et kryds i toppen, og læg en klat smør på. Krydr med en krydderiblanding af estragon, rosmarin, salt og paprika (skal også bruges til løgene). Fold stanniol omkring tomaterne og steg på grill i ca. 20 minutter.
Grillstegt løg
4 løg pilles, skylles og halveres. En klat smør lægges på toppen, hvorefter det krydres som tomaterne. Steges i ca. 20 minutter på samme måde som tomaterne.
Tips:
Både løg og tomater kan forsteges i ovn i 15 minutter ved 200°C. Så varmes de blot på grillen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9755 gange, og udskrevet 148 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider