Marineret dådyrmørbrad

Marineret dådyrmørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr

Ukendt oprindelseslandKilde : Fulby Hjortefarm

Indsendt :



Ingredienser:
6-800 g.dådyrmørbrad (1 cm tykke stiver)
250 g.skalotteløg
1 rød peber i 2x2 cm. tykke tern
1 grøn peber i 2x2 cm. tykke tern
 
 Marinade:
0.5 citron Saften herfra
4 spsk.salatolie
3 fedpresset hvidløg
2 spsk.sød soja
 
Opskrift:
Marinaden røres sammen og hældes ud over kødet og trækker i køleskab i ca. 2 timer. Løgene blancheres 3-5 minutter og pilles. Peberfrugter renses og skæres ud.

Kød, løg og peberfrugt sættes skiftevis på grillspyd og steges i ovnen ved 225°C eller på grill i 20-25 minutter. Vendes jævnligt.

Serveringsforslag: Kødet kan eventuelt lægges på fad kartofler, så saften går ned i kartoflerne. Hertil serveres frisk salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16109 gange,
og udskrevet 247 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu